Author Topic: Bug report  (Read 97949 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dungeon Master

  • Benevolent Dictator
  • Administrator
  • *
  • *
  • Posts: 366
  • Head Honcho
  • Location: Canberra
Bug report
« on: November 10, 2009, 12:10:34 PM »
The old bug report has been deleted with the fresh install of SMF 2.0. This thread is for posting new bugs.

cheers
Rob
 Macs are better. They just are.

George

  • Guest
Re: Bug report
« Reply #1 on: November 10, 2009, 12:15:10 PM »
Not sure if it's a bug, but some of us can see avatars, some of us can't.


Henk

  • Guest
Re: Bug report
« Reply #2 on: November 10, 2009, 12:21:42 PM »
I see avatars, but the signature shows on the right side of the message instead of below. I use Google Chrome. In Firefox everything seems working correctly.
« Last Edit: November 10, 2009, 12:31:02 PM by Henk »

George

  • Guest
Re: Bug report
« Reply #3 on: November 10, 2009, 12:23:29 PM »
Strange. I am using Firefox and only see a few avatars.

I just tried to upload one from imageshack and it won't upload.

This is the one I am trying to use: http://img15.imageshack.us/img15/9012/berterniesingalongxz4.jpg

Henk

  • Guest
Re: Bug report
« Reply #4 on: November 10, 2009, 12:28:58 PM »
In Chrome I also see no little * above the avatar, but instead a symbol of an image not working correctly (error-image).

George

  • Guest
Re: Bug report
« Reply #5 on: November 10, 2009, 12:29:39 PM »
Strange. I am using Firefox and only see a few avatars.

I just tried to upload one from imageshack and it won't upload.

This is the one I am trying to use: http://img15.imageshack.us/img15/9012/berterniesingalongxz4.jpg

This is the message I get:

Quote
The following errors occurred when trying to save your profile:

    * The avatar you have selected is either too large or not an avatar.

I just figured out how to do it. I simply hotlinked to my avatar on another forum.
« Last Edit: November 10, 2009, 12:32:38 PM by George »

Offline Dungeon Master

  • Benevolent Dictator
  • Administrator
  • *
  • *
  • Posts: 366
  • Head Honcho
  • Location: Canberra
Re: Bug report
« Reply #6 on: November 10, 2009, 12:45:45 PM »
the signature shows on the right side of the message instead of below. I use Google Chrome. In Firefox everything seems working correctly.

This was an issue with safari and Chrome (both webkit browsers).
I tweaked the CSS - looks fixed now.

cheers
Rob
 Macs are better. They just are.

Offline Dungeon Master

  • Benevolent Dictator
  • Administrator
  • *
  • *
  • Posts: 366
  • Head Honcho
  • Location: Canberra
Re: Bug report
« Reply #7 on: November 10, 2009, 12:46:37 PM »
In Chrome I also see no little * above the avatar, but instead a symbol of an image not working correctly (error-image).

This is where member badge images go - such as "Gold Subscriber" or "GMG Moderator".

Will be fixed soon.

Rob
 Macs are better. They just are.

jlaurson

  • Guest
Re: Bug report
« Reply #8 on: November 10, 2009, 12:54:18 PM »
On Chrome, my problem is that the signatures don't break (wrap) properly but extend out to the right.
Know what I mean?

Update: Wait, has this literally been fixed in the seconds it took me to write this post??!!

Update: Now it's back to being funny.

Update: Seems to be necessary for me to update/write a post for the line-wrapping to work properly. When I enter the site anew, it's back to the new, old skewed way.
« Last Edit: November 10, 2009, 01:24:14 PM by jlaurson »

MN Dave

  • Guest
Re: Bug report
« Reply #9 on: November 10, 2009, 12:55:07 PM »
There is a strange indent at the beginning of paragraphs when I shrink the screen to a certain size. No biggie; just thought you should know. I'm at work on a PC using IE browser.

George

  • Guest
Re: Bug report
« Reply #10 on: November 10, 2009, 12:56:35 PM »
There is a strange indent at the beginning of paragraphs when I shrink the screen to a certain size. No biggie; just thought you should know. I'm at work on a PC using IE browser.


Can you see all the avatars?

I tried turning off my adblock and still can't see most of them.

MN Dave

  • Guest
Re: Bug report
« Reply #11 on: November 10, 2009, 12:57:10 PM »
I'm fine with the avatars.

Offline Brewski

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 11664
  • "Man With No Shadow" by Makoto Tojiki (2009)
Re: Bug report
« Reply #12 on: November 10, 2009, 12:58:36 PM »
Yes, I can still see all avatars.  (I'm using Firefox 2.0.0.20)

--Bruce
Tradition is not the worship of ashes, but the preservation of fire.
     ~ Gustav Mahler

Twitter: @BruceHodgesNY

George

  • Guest
Re: Bug report
« Reply #13 on: November 10, 2009, 01:01:38 PM »
I'm fine with the avatars.

Thanks.

I just tried IE (was on Firefox) and can't see them there either. Instead I get two square boxes with a red X inside underneath each persons name.

MN Dave

  • Guest
Re: Bug report
« Reply #14 on: November 10, 2009, 01:06:32 PM »
There is a strange indent at the beginning of paragraphs when I shrink the screen to a certain size. No biggie; just thought you should know. I'm at work on a PC using IE browser.

More info: It's only the first paragraph with the extreme indentation.

Offline Marc

  • Veteran member
  • *
  • Posts: 3051
  • Sine Cerere et Bach friget Venus
Re: Bug report
« Reply #15 on: November 10, 2009, 01:11:42 PM »
Thanks.

I just tried IE (was on Firefox) and can't see them there either. Instead I get two square boxes with a red X inside underneath each persons name.

Funny. I get only one square box with a red X. If a person does have an avatar, I can see it in the 'second box'. I use IE.

Anyway, apparently there are some problems with the Hypertext images. For the rest: it looks fine to me!
Help support the GMG Classical Music Forum by purchasing from Amazon using this link, this link, or this link

Offline Marc

  • Veteran member
  • *
  • Posts: 3051
  • Sine Cerere et Bach friget Venus
Re: Bug report
« Reply #16 on: November 10, 2009, 01:26:39 PM »
Good! Fifteen minutes later and it seems that the Red Cross problem is solved! :)
Help support the GMG Classical Music Forum by purchasing from Amazon using this link, this link, or this link

Offline Dungeon Master

  • Benevolent Dictator
  • Administrator
  • *
  • *
  • Posts: 366
  • Head Honcho
  • Location: Canberra
Re: Bug report
« Reply #17 on: November 10, 2009, 01:28:08 PM »
Good! Fifteen minutes later and it seems that the Red Cross problem is solved! :)

I'm working on notified problems in the background!

cheers
Rob
 Macs are better. They just are.

Offline Marc

  • Veteran member
  • *
  • Posts: 3051
  • Sine Cerere et Bach friget Venus
Re: Bug report
« Reply #18 on: November 10, 2009, 01:30:53 PM »
Yeah.

You're the background man. The men don't know, but the little girls understand.

::)
Help support the GMG Classical Music Forum by purchasing from Amazon using this link, this link, or this link

George

  • Guest
Re: Bug report
« Reply #19 on: November 10, 2009, 02:56:01 PM »
I'm working on notified problems in the background!

cheers
Rob

Thanks, Rob! I can see all the avatars now (at home on Firefox.)

Buying Music From Amazon?
Please consider using these links. A small percentage of every sale using these links is passed on to GMG and helps keep this forum online.
Amazon US
Amazon Canada
Amazon UK